SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
Interviju: Dragan Bonić
Za početak da Novi Pazar bude stabilan
Obaveštenje
Početak treninga za pionire
Početak priprema
Odbojkaši Novog Pazara počeli sa pripremama za novu sezonu
Ulazak u Super ligu
Odbojkaši proslavljaju ulazak u Super ligu

 

Novi Pazar će u novu sezonu ući sa novim trenerom Draganom Bonićem, koji je zamenio Branka Kovačevića. Klub se prilično pojačao, pa će u eliti za Novopazarce nastupati nekadašnji reprezentativac Srbije, dizač Branimir Perić, libero Milorad Kapur koji je sa nacionalnim timom Srbije na SP do 23 godine osvojio srebrnu medalju, potom korektor Strahinja Brzaković, primač servisa Srećko Ristić, te srednjak Luka Marinković. Sa timom je i Mladen Majdak, koji će imati „otvoren” ugovor i mogućnost da ode u inostranstvo u slučaju dobre ponude.

Na treninzima imam 15 igrača, izuzetno sam zadovoljan pojačanjima, među njima su i momci sa bogatim internacionalnim iskustvom. Izlazimo iz bazičnih priprema, a mogu da kažem da smo odlično radili, momci su bili maksimalno angažovani. Očekujem da budemo spremni za start Super lige i duel protiv Inđije pred domaćom publikom, 18. oktobra – rekao je šef struke Novog Pazara Dragan Bonić.

 

U dosadašnjem toku pripremnog perioda Novi Pazar je odigrao nekoliko mečeva. Zabeležene su po pobeda i poraz od reprezentacije Saudijske Arabije, u Sarajevu je rival bio turski Mili Pjango (2:2), Ribnica je pobeđena u Novom Pazaru (3:2), dok je u Beogradu Crvena zvezda bila bolja (3:0).

Rezultat nije bio u prvom planu u tim susretima, akcenat je bio na nekim drugim stvarima. Igraćemo u petak u Ljigu protiv Spartaka, a 8. i 9. oktobra ćemo organizovati izuzetno jak međunarodni turnir, gde će nam gosti biti Mili Pjango, te šampioni Crne Gore i Srbije, Budvanska rivijera i Crvena zvezda. Meni je važno da igramo pripremne mečeve sa jakim rivalima, pogotovo što je ekipa nova.

Koji je cilj ekipe u novoj sezoni?

Da prve sezone u eliti budemo stabilni superligaši. Dakle, ne želimo da razmišljamo samo o opstanku. Imam izuzetnu saradnju sa Upravom kluba, veoma su angažovani, ozbiljno organizovani i agilni.

 

Interviju preuzet sa sledećeg linka.