SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
Interviju: Dragan Bonić
Za početak da Novi Pazar bude stabilan
Obaveštenje
Početak treninga za pionire
Početak priprema
Odbojkaši Novog Pazara počeli sa pripremama za novu sezonu
Ulazak u Super ligu
Odbojkaši proslavljaju ulazak u Super ligu

 

Prvi set, dramatičan,prepun preokreta,domaćin je od gotovog napravio veresiju, mada je vodio sve do finiša prvog perioda utakmice. Međutim, zahvaljujući manjem broju grešaka, Inđija na razliku rešava prvi set u svoju korist-23:25, nakon skoro pola sata igre.

U drugom setu, na krilima takvog razvoja situacije, izabranici Šarenca su uglavnom imali prednost,nesigurnost se uvukla u redove Novog Pazara,koji su uspeli samo u par navrata da priđu na poen zaostatka. I onda je na scenu stupio kapiten Inđije, Pešut. Blagodareći njegovim sjajnim servisima, gosti su prelomili i ovaj set u svoju korist, uspeli da dođu do šest poena prednosti i rutniski privedu posao kraju-18:25, za 23 minuta.

U trećem, budi se konačno domaći sastav. Nakon uvodne klackalice u rezultatu, uspeli su odbojkaši Novog Pazara da hrabrom igrom,odličnim servisima Božovića i Hamzagića, istope vođstvo rivala i dođu do vođstva-12:9, 15:10. Pet poena viška je od tog momenta, bilo uglavnom na kontu Zatrića i saigrača, kojima je “vetar u leđa” stizao i sa tribina. Pri rezultatu 22:15, bilo je jasno da se Novi Pazar i definitivno vraća u utakmicu, na ubedljiv način-25:15.

To kao da je definitivno probudilo Bonićeve izabranike, koji su u četvrtom setu bukvalno razbili protivnika u svim segmentima, ali je usledila drama u finišu četvrtog perioda. Prokockao je domaći sastav ogromnu prednost, u par navrata od čak osam poena, opet neizvesnost, pretio je potpuni preokret, no do toga ipak nije došlo. “Triler” je nastavljen a utakmica odlučena taj-brekom, u kome je gost bio kocentrisanii i svežiji, slavivši trijumf sa 3:2, mada i da je bilo obrnuto, ne bi bilo nimalo nezasluženo.

Najviše poena u ekipi Novog Pazara imao je Irfan Hamzagić, dok je u ekipi Inđije najefikasniji bio Pešut.

Novi Pazar u sledećem kolu gostuje u Požarevcu ekipi Mladog Radnika i svi se nadamo prvoj pobedi.

 

NOVI PAZAR – INĐIJA 2:3 (23:25,18:25,25:15,25:22,12:15)

NOVI PAZAR: Zoranić 3, Marinković 13, Perić 3, Duštinac, Ristić 6,Daca , Majdak 12,Zuković ,Božović 8,Zatrić 13,Bulatović, Hamzagić 18,Kapur (libero).
Trener: Dragan Bonić

INĐIJA: Škrbić 7,Crnjanski 13, Janjušević 4, Vujović 9, Pešut 25,Janjić 12,Grković ,Čolović,Obradović,Elezović 1, Micić 1, Perišić (libero)
Trener: Vladimir Šarenac