SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
Interviju: Dragan Bonić
Za početak da Novi Pazar bude stabilan
Obaveštenje
Početak treninga za pionire
Početak priprema
Odbojkaši Novog Pazara počeli sa pripremama za novu sezonu
Ulazak u Super ligu
Odbojkaši proslavljaju ulazak u Super ligu

 

Prvi period bio je u egalu sve do rezultata 22:22, a onda je par nerezonskih napada domaćeg tima, prosto dalo šansu gostima da povedu.

 

Na sreću domaće publike, to kao da je razljutilo golobrade dečake Saše Joksimovića, koji su tek tada zaigrali hrabro, shvativši da više nemaju šta da izgube. Vodio ih je ka pobedi iskusni Ivica Jevtić, čiji su blokovi odzvanjali Halom sportova.

 

Na drugoj strani, menjao je Dragan Bonić, ali je bilo primetno da mu nedostaje povređeni Ristić i da iskusna dijagonala Perić – Majdak nema svoje veče. Posle 20:9 u drugom setu, brzo je usledio kraj. Ništa bolje gosti nisu prošli ni u trećem. Mašulović je začinio kraj sjajnim servisima.

 

U četvrtom periodu, i pored svih nastojanja gostiju da dođu do preokreta, razigrana požarevačka družina nastavila je sjajnu igru. Pantić i fantastični Kočanović nisu imali milosti, a ostatak tima sjajno je pratio pobednički ritam, za prvu ovosezonsku „trojku”.

 

MLADI RADNIK: Pantić 15, F. Kovačević 8, Petrović 4, Mašulović 7, Jevtić 14, Kočanović 18, Vidakov (libero), Savić, Šljivančanin, Milošević, Jovanović, Popović. Trener: Saša Joksimović.


NOVI PAZAR JUNIOR: Marinković 9, Perić, Majdak 16, Božović 2, Zatrić 4, Hamzagić 9, Kapur (libero), Zuković 6, Bulatović, Duštinac, Zoranić , Brzaković 2. Trener: Dragan Bonić.