SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
SENIORI – 51. KUP SRBIJE 2015./2016. – FINALNI TURNIR
Interviju: Dragan Bonić
Za početak da Novi Pazar bude stabilan
Obaveštenje
Početak treninga za pionire
Početak priprema
Odbojkaši Novog Pazara počeli sa pripremama za novu sezonu
Ulazak u Super ligu
Odbojkaši proslavljaju ulazak u Super ligu

 

   

Predsednik Ervin Ćorović rekao je da je cilj Novopazaraca da budu u gornjem delu tabele.

"Ne želimo borbu za opstanak, već da napravimo tim koji će se uspešno takmičiti u Superligi. Imali smo sjajnu prošlu sezonu, sada se spremamo za nove izazove", najavio je Ćorović.

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić izjavio je danas da očekuje da će taj klub u svojoj prvoj superligaškoj sezoni ostvariti dobre rezultate.

"Želim da igramo dobro i budemo stabilan superligaš. Ovaj tim je bio odličan u Prvoj ligi, najbolji igrači su ostali, ali smo se i pojačali. Kompletnu sliku ekipe imaću za nedelju dana. Predstoji uigravanje, ali idemo korak po korak", rekao je Bonić radiju Sto plus.

On je na početku priprema objasnio da će se do kraja avgusta raditi na sticanju snage i kondicije, a nakon toga će obratiti pažnju na tehničke detalje.

"U septembru ćemo igrati dosta prijateljskih utakmica i učestvovati na turnirima, da bi se što bolje spremili za početak oktobra i start prvenstva", kazao je Bonić.

Novi Pazar su u dosadašnjem delu pojačali tehničar Branimir Perić i srednji bloker Luka Marinković još uvek se radi na pojačanju na pozicijama primača i libera.

S druge strane, otišao je bloker Marko Samardžić, kao i primači servisa Goran Ivanković i Vlatko Trajčevski.

 
Odbojkaška Superliga startuje 10. oktobra.

 

Slike sa prvog treninga možete pogledati na sledećoj stranici.